Word jij onze nieuwe

ONderhouds- servicemonteur

Klein verhaaltje over ons

Wijnhoven is een echt familiebedrijf dat al sinds 1975 klanten adviseert en helpt met installaties die bijdragen aan een comfortabel woonklimaat. Met onze persoonlijke aanpak en informele werksfeer leveren we als team de beste service aan onze klanten. Wij zijn recent verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Lomm. Ons nieuwe thuis biedt ons alle mogelijkheden om onze ambities voor de toekomst waar te maken. Wil jij met ons meegroeien?

Wat jouw werkzaamheden als service monteur bij Wijnhoven worden?

Als service monteur bij Wijnhoven begin je met een passend salaris, je eigen bedrijfsauto en alle benodigde gereedschappen en materialen. Je zal voornamelijk bij mensen thuis de cv-ketels onderhouden en technische problemen verhelpen. Tevens zul je ook kleine lekkages of bijvoorbeeld een kraan herstellen. In ons vak is deelname aan de storingsdienst een must. Dit doe je samen met je Team en leidinggevende.  De druk op onze storingsdienst is echter laag, vanwege het tijdig en goed onderhoud van onze installaties. 

Wij willen dat niet alleen onze klanten tevreden zijn, maar ook onze monteurs. Geen stress. Als monteur krijg je ruim de gelegenheid je werk goed te doen en start je de dag niet met een overvolle planning.  

Plan je eigen werkdag

"Ik krijg de vrijheid en ben onder de mensen, dat maakt elke dag anders"

Bij Wijnhoven krijg je veel vrijheid. Jouw leidinggevende faciliteert met alle benodigdheden om echt te kunnen presteren. Zo ben je als monteur zelfstandig en in staat om je eigen werk in te delen. Iedereen weet wat er moet gebeuren en neemt daar ook verantwoordelijkheid voor. Dat is #werkenbijWijnhoven.

Ons aanbod

Je krijgt een uitdagende baan in een groeiend bedrijf

Je werkt altijd in de regio. Ons klantenbestand bestaat met name uit particulieren in een straal van ongeveer 30 km rondom Venlo.

Bij ons krijg je alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw vakmanschap in te zetten en de klanten met de beste service te helpen. Je krijgt afwisselend werk waarbij je (samen met je collega’s) de beste oplossingen creëert.

Wij staan bekend om ons vakmanschap en onze kwaliteit, en investeren dan ook in jouw ontwikkeling en zorgen voor modern gereedschap en een luxe uitgeruste bus

Wij zorgen voor een juiste balans in je werk zodat iedereen betrokken blijft en met passie voor het vak en hart voor de zaak zijn werk kan doen

We zijn een echt familiebedrijf met een gezellig team dat voor elkaar klaar staat. We vinden samenwerking en een positieve werksfeer heel belangrijk. Zo hebben we iedere vrijdag een gezellig afsluiting van de week en zijn er door het jaar heen verschillende evenementen waar we met het hele team aan deelnemen

Wij bieden je een salaris dat past bij de functie en goede arbeidsvoorwaarden

Ik ga graag het gesprek met je aan!

“Bij Wijnhoven spreken we monteurs aan op hun persoonlijke ontwikkeling en uitdaging, vakmensen die flexibel zijn en creatief denken en werken en waar persoonlijkheid voorop staat”
– Petra Wijnhoven

Solliciteer direct online!